UNIVERSAL

Agjensi Funerale “Universal” eshte ketu prej shume vitesh. Me eksperience te gjate ne fushen e funeraleve dhe transportit nderkombetar ambulance.

Misioni yne

Agjensi “Universal” me zyre ne Gjermani ofron sherbim per te gjithe bashkatdhetaret tane ne te gjithe Europen, me seriozitet dhe ne kohe rekord prej 24 oresh ne riatdhesimin dhe plotesimin e te gjithe dokumentacionit perkates.

Visioni yne

Ne kujdesemi për përmirësimin e vazhdueshëm të stafit tonë. Ne rregullisht marrin pjesë në sesione trajnimi dhe konferenca të organizuara nga shoqatat funerale globale dhe kombëtare.

Vlerat tona

Mijëra klientë na kanë besuar, duke përfshirë institucionet shtetërore dhe misionet diplomatike. Jemi të kënaqur me fjalët e njohjes që kemi marrë.

Stafi yne i perkushtuar