Buqeta dhe Kurora

Duke punuar së bashku sigurohemi qe lulet ju mbërrijnë në kohë

Punime mermeri

Cdo perkujtim eshte nje veper arti. Na lejoni te nderojme kujtimet tuaja.

Autofuneral

Transport serioz dhe cilesor per te respektuar dhe nderuar udhetimin e fundit te te ndjerit

Të vdekurit tanë nuk janë asnjëherë të vdekur persakohe nuk i harrojmë
Sherbim Restoranti

Organizim drekash mortore në restorante të ndryshme

Sherbim morgu 24/7

Jemi ne dispozicionin tuaj 24/7 . Mjafton nje telefonate

Dokumentacioni Ligjor

Na lejoni ne te merremi me dokumentat perkatese ne mini bashki,

Sherbimet Tona

Jemi ketu per t’ju ofruar ngushellim cdo moment me sherbimet tona. Ne ju lehtesojme dhimbjen dhe ju ofrojme nje ceremoni sipas kerkesave tuaja.

Sherbim Funeral Nderkombetar

Sherbim Funeral Nderkombetar


-Transport brenda jashte vendit

-Riatdhesim i te ndjerit prane familjes
ne kohe rekord


Sherbim Ambulant Nderkombetar

Sherbim Ambulant Nderkombetar


-3 Ambulanca Reanimacion
-Staf mjeksor me eksperinence
-Urgjenca brenda vendit ne kohe rekord.


Sherbimi
VIP

Sherbimi
VIP


Jemi krenar per hapjen e sherbimit VIP.
Ne shenje respekti per familjet ju lutem kontaktoni ne telefon per informacion te detajuar.Sherbim 24 ore

Sherbim
24 ore


Mund te na kontaktoni cdo moment te dites per sherbimet tona. 24/7 jemi te gatshem per ju dhe t'ju perkrahim ne dhimbjen tuaj.

44
Vende te mbuluara me transport Nderkombetar
14
Vite
eksperience
+1000
Porosi
lulesh
+700
Ceremoni
mortore