Kontaktet

  1. Rruga Imer Ndregjoni 1005 Tirana, Albania
      Vendndodhja

Rreth Nesh

Funeral “Universal” realizon transportin e të ndjerit nga e gjithë Europa drejt vendlindjes. Staf profesional dhe eksperien disa vjeçareto shërbime.
Ne jemi 24 orë në dispozicion për t’ju ofruar ngushëllim, duke ju lehtësuar dhimbjen tuaj me anë të shërbimeve tona.

© Funeral “Universal” {{Y}}. Të gjitha të drejtat e rezervuara. Datenschutzerklärung | Impressum.

— Transportin e të ndjerit nga e gjithë Europa.
— Staf profesionist. Mbi 20 Vite Eksperiencë.
— 24 orë në dispozicionin tuaj.
Jemi këtu për t’ju ofruar ngushëllim në çdo moment me shërbimet tona.