Skip to content Skip to footer

çfarë ofrojmë!?

Shërbimet tona

Shërbim Funeral

Transport serioz, i shpejtë dhe cilësor për të respektuar dhe nderuar udhëtimin e fundit të të ndjerit.

Shërbim Ambulant Ndërkombetar

Transport i pacientëve në të gjithë Europën. Staf mjeksor profesionist.Urgjenca në dispozicion..

Dokumentacioni Ligjor

Rregullimi i dokumentacionit të nevojshëm. Na lejoni neve që të merremi me dokumentat përkatëse në të gjithë institucionet e nevojshme.

“Universal”Funeral “Universal”

– Agjensi “Universal” –
Ne jemi të specializuar në ofrimin e shërbimeve profesionale, të shpejta dhe korrekte:
–  44  Vende të mbuluara me Transport Ndërkombëtar.
–  20+  Vite Eksperiencë.
–  1000 + Porosi Lulesh.
–  700 +  Ceremoni Mortore.
Funeral “Universal” realizon transportin e të ndjerit nga e gjithë Europa drejt vendlindjes. Staf profesional dhe eksperiencë disa vjeçare në këto shërbime.

Our services, make it ease your worries!

Why should you choose us?

We always try to be punctual with deliveries or transportation of corpses to the country of origin.

Our success is directly related to the quality of the corpse transportation service we provide.

The transportation of corpses is our responsibility!

We are committed to roll up our sleeves and help with any funeral occasion.

Creating excellent services for the transportation of the corpse is our duty.

Our passion for the transportation of corpses is many years old.

“Universal”Funeral “Universal”

Funeral “Universal” me zyrë në Tiranë dhe bashkëpunëtorë në Europë ofron shërbime profesionale dhe të shpejta për të gjithë shqiptarët.
Ne ju mundësojmë:
1. Shërbim Funeral Ndërkombëtar;
2. Shërbim Ambulant Ndërkombëtar;
3. Shërbime VIP;
2. Punime Mermeri;
3. Buqeta dhe Kurora;
4. Shërbime Restoranti;
5. Dokumentacioni Ligjor.

— Transportin e të ndjerit nga e gjithë Europa.
— Staf profesionist. Mbi 20 Vite Eksperiencë.
— 24 orë në dispozicionin tuaj.
Jemi këtu për t’ju ofruar ngushëllim në çdo moment me shërbimet tona.