Skip to content Skip to footer
çfarë ofrojmë!?

Shërbimet tona

Shërbim Funeral

Transport serioz, i shpejtë dhe cilësor për të respektuar dhe nderuar udhëtimin e fundit të të ndjerit.

Shërbim Ambulant Ndërkombetar

Transport i pacientëve në të gjithë Europën. Staf mjeksor profesionist.Urgjenca në dispozicion..

Dokumentacioni Ligjor

Rregullimi i dokumentacionit të nevojshëm. Na lejoni neve që të merremi me dokumentat përkatëse në të gjithë institucionet e nevojshme.
“Universal”

Funeral “Universal”

Ju vjen në ndihmë me shërbime profesionale:

Buqeta dhe Kurora

Duke punuar së bashku ne sigurohemi që lulet t'ju mbërrijnë në kohë dhe në cilësinë e duhur për t'u përshtatur me çdo situatë.

Punime mermeri

Çdo përkujtim është një vepër arti. Na lejoni të nderojmë kujtimet tuaja me produkte të cilësisë së lartë.

Shërbim Ambulant Ndërkombëtar

Transport i pacientëve në të gjithë Europën. Staf mjeksor profesionist. Urgjenca në dispozicion.

Shërbim Restoranti

Organizim drekash mortore në restorante të ndryshme.

Shërbim morgu 24/7

Ne jemi 24 orë në dispozicion për t’ju ofruar ngushëllim, duke ju lehtësuar dhimbjen tuaj me anë të shërbimeve tona.

Dokumentacioni Ligjor

Rregullimi i dokumentacionit të nevojshëm. Na lejoni neve që të merremi me dokumentat përkatëse në të gjithë institucionet e nevojshme.

“Universal”Funeral “Universal”

Funeral “Universal” me zyrë në Tiranë dhe bashkëpunëtorë në Europë ofron shërbime profesionale dhe të shpejta për të gjithë shqiptarët.
Ne ju mundësojmë:
1. Shërbim Funeral Ndërkombëtar;
2. Shërbim Ambulant Ndërkombëtar;
3. Shërbime VIP;
2. Punime Mermeri;
3. Buqeta dhe Kurora;
4. Shërbime Restoranti;
5. Dokumentacioni Ligjor.

— Transportin e të ndjerit nga e gjithë Europa.
— Staf profesionist. Mbi 20 Vite Eksperiencë.
— 24 orë në dispozicionin tuaj.
Jemi këtu për t’ju ofruar ngushëllim në çdo moment me shërbimet tona.