Skip to content Skip to footer
8080
Mbi Vite

“Universal”Funeral “Universal”

– Agjensi “Universal” –
Ne jemi të specializuar në ofrimin e shërbimeve profesionale, të shpejta dhe korrekte:
–  44  Vende të mbuluara me Transport Ndërkombëtar.
–  20+  Vite Eksperiencë.
–  1000 + Porosi Lulesh.
–  700 +  Ceremoni Mortore.
Funeral “Universal” realizon transportin e të ndjerit nga e gjithë Europa drejt vendlindjes. Staf profesional dhe eksperiencë disa vjeçare në këto shërbime.

Përfitoni nga shërbimet tona cilësore

Misioni ynë

Agjensi “Universal” me zyrë Kryesore në Tiranë, me zyra edhe në Gjermani dhe vende të tjera të Europës, ofron shërbime për të gjithë bashkëatdhetarët tanë.
Agjensia jonë është krijuar me qëllim që të ndihmojë Shqiptarët në të gjithe Europen dhe në vendet tona ku ata jetojnë.
Ne jemi të përkushtuar me seriozitet dhe profesionalizëm, në mënyrë që në kohë rekord prej 24 oresh të realizojmë riatdhesimin dhe plotësimin e të gjithë dokumentacionit përkatës.

Visioni ynë

Ne kujdesemi për përmirësimin e vazhdueshëm të stafit tonë. Ne rregullisht marrin pjesë në sesione trajnimi dhe konferenca të organizuara nga shoqatat funerale globale dhe kombëtare.

Vlerat tona

Mijëra klientë na kanë besuar, duke përfshirë institucionet shtetërore dhe misionet diplomatike.
Ne jemi të kënaqur me fjalët e mirënjohjes që kemi marrë.

Shërbimet tona, lehtesojnë shqetësimet tuaja!

Pse duhet të na zgjidhni neve

Ne përpiqemi të jemi gjithmonë të përpiktë me dërgesat ose me transportin e kufomave për në vendlindje.

Suksesi ynë është i lidhur drejtpërdrejt me cilësinë e shërbimit të transportit të kufomave që ne ofrojmë.

Transporti i kufomave është pergjegjesi jone!

Ne jemi të lidhur për të ngritur mëngët dhe për të ndihmuar në çdo rast funerali.

Krijimin e shërbimeve të shkëlqyera për transportimin e kufomës është detyra jonë.

Pasioni ynë ndaj tranportit të kufomave është shumë vjeçarë.

Shërbimet tona, lehtesojnë shqetësimet tuaja!

FAQ

Shërbimi ynë kryesor është transport/bartja i/e kufomave. Bartja e Kufomave bëhet me Autoveturë ose Aeroplan, në mënyrë të shpejtë, të sigurtë dhe korrekte deri në vendin e varrimit.

Ne e kryejmë edhe rregullimin e dokumentacioneve të duhura për dërgimin e të ndjerit brenda 24 Orëve.

Sipas kërkesës tuaj, ne bëjmë organizimet rituale (fetare), Hoxhën (larjen e të ndjerit), etj!

Ne, po ashtu ofrojmë edhe arkivole sipas porosisë.

Ne jemi gjithmonë aty për ju. Thjesht na telefononi dhe vijmë tek ju.

“Universal”Funeral “Universal”

Funeral “Universal” me zyrë në Tiranë dhe bashkëpunëtorë në Europë ofron shërbime profesionale dhe të shpejta për të gjithë shqiptarët.
Ne ju mundësojmë:
1. Shërbim Funeral Ndërkombëtar;
2. Shërbim Ambulant Ndërkombëtar;
3. Shërbime VIP;
2. Punime Mermeri;
3. Buqeta dhe Kurora;
4. Shërbime Restoranti;
5. Dokumentacioni Ligjor.

— Transportin e të ndjerit nga e gjithë Europa.
— Staf profesionist. Mbi 20 Vite Eksperiencë.
— 24 orë në dispozicionin tuaj.
Jemi këtu për t’ju ofruar ngushëllim në çdo moment me shërbimet tona.